JOIN OUR TEAM

SOFTWARE UDVIKLER - Internet of Things (IoT) og sensor løsninger til smarte bygninger

English? - Click here for the job announcement

Du får mulighed for at blive en del af et team af mennesker på en mission for at skabe noget disruptivt.


Stillingsbeskrivelse


Du vil blive del af et unikt team af dedikerede og kreative udviklingsingeniører, der arbejder med Ubiqisenses Internet of Things (IoT) og sensorløsninger til intelligente bygninger. Ubiqisenses IoT leverer udførlige data til skyen om, hvad der foregår i en bygning, ikke mindst om hvor mange, hvornår, hvor osv. Brugen af sensordata er uendelig, og i dag er virksomheden i spil hos mange forskellige kunder, der efterspørger en special tilpasset løsning.

Det forventes, at du i løbet af kort tid, bliver en af de bedste inden for udvikling i Python.

Dine hovedopgaver vil være:

- Systemintegration med både interne og eksterne systemer.

- Visualisering af værdien af data ved at benytte alle værktøjerne i udviklerens værktøjskasse.

- Du skal løbende optimere koder for at sikre bedre læsbarhed, vedligeholdelse og testbarhed.

- Du skal skrive test og lave dokumentationen.

- Du vil stå for et projekt fra start til slut og stå for flere projekter på samme tid.

Egenskaber

Du er en kreativ og visionær afslutter af natur og i stand til at arbejde selvstændigt. Du er ikke bange for at afprøve nye værktøjer og ideer. At præsentere data på en intuitiv og forståelig måde falder dig naturligt. Du er analytisk og en dygtig specialist, der trives når du arbejder med komplicerede problemstillinger.

Uddannelser

Universitetsgrad eller en Ph.D i computer videnskab, computer ingeniør, matematik, statistik eller andre relaterede områder.

Erhvervserfaring

Du har erfaring med programmering i C++, Python og i udvikling i et linux-miljø og har et solidt fundament i matematik og ved, hvordan du bruger denne færdighed i praksis. Du har brugt AWS-tjenester (S3, SNS, SQS, lambda, SageMaker, EC2 osv.) og har et godt kendskab til datastrukturer og algoritmer. Du ved, hvordan du bygger og kører Docker-billeder/containere.

Sprogkundskaber/IT

Du skal være flydende i engelsk. Du er en erfaren bruger af Python, og det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med C ++.

Løn

Du får en løn, der matcher dine kvalifikationer.

Du tilbydes

Ubiqisense holder til i den attraktive Blox bygning ved havnefronten i København, og du vil være omgivet af et team af mennesker på en mission for at skabe noget disruptivt. I dette job får du mulighed for at påvirke den fremtidige udvikling både med hensyn til din egen arbejdsdag, men også virksomhedens succes.

Sådan ansøger du

Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutteringsbureauet Profilpartners, du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners hjemmeside.


Arrow button that will take you to the top of the page